Tandretning med usynlige skinner

Et flot smil giver mange en større livsglæde og dermed større livskvalitet. Samtidigt er det nemmere at opretholde en god mundhygiejne.

Går du med et ønske om at få rettet dine tænder, men synes ikke at traditionelle togskinner på tænderne er et hit? Så er gennemsigtige skinner, også kaldet aligners, løsningen. Der findes en række forskellige produkter til tandretning med usynlige skinner, og hos Give Tandklinik er vi certificerede i at bruge Invisalign, hvilket er et af de bedste produkter på markedet.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Praktiske informationer omkring tandretning med usynlige skinner.

Med usynlige skinner kan du få rettet dine tænder, helt uden at omverdenen opdager det. Skinnerne er nemlig gennemsigtige, og dine tænder vil derfor være synlige igennem. I starten skal man lige vænne sig til at have skinner på, men derefter lægger du nærmest ikke mærke til, at du har dem på. En af fordelene ved usynlige skinner er, at de i modsætning til en traditionel tandretning med togskinner, kan tages ud. Du tager eksempelvis skinnerne ud, når du skal spise. Det er dog vigtigt, at du tager skinnerne på igen efter måltidet, da de skal sidde i næsten hele tiden for at opnå den optimale effekt.

Er tandretning udelukkende kosmetisk?

Mange har et ønske om tandretning f.eks. på grund af skæve tænder, mellemrum mellem tænder eller andre kosmetiske uhensigtsmæssigheder. Du skal dog ikke undervurdere, hvor stor betydning et flot smil har for din livsglæde og livskvalitet. Det er med andre ord en god investering, der får dit smil i topform.

Bliver det nemmere at holde mine tænder rene efter en tandretning?

En god mundhygiejne er alfa-omega for at holde din mund sund. Efter en tandretning vil mange opleve, at det er nemmere at holde tænderne rene, eftersom at tænderne sidder mere lige, og herved er der færre steder, hvor snavs og plak kan samle sig.

Hvis du ønsker en tandretning med usynlige skinner så kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Gode priser og tilskud til tandretning med usynlige Skinner

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.