Tandeftersyn

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor anbefaler vi hos Give Tandklinik regelmæssige forebyggende tandeftersyn.

Når du møder op som patient hos tandlægen, starter besøget oftest med et tandeftersyn, for at afdække om alt er, som det skal være i din mund. Det er vigtigt at intet bliver overset, og derfor har vi hos Give Tandklinik mange års erfaring i at afdække, om der er brug for yderligere behandling. Nedenfor kan du læse mere om, hvad et tandeftersyn består af.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Sådan foregår et tandeftersyn

Ved et tandeftersyn tjekker tandlægen din mundhule og dit tandsæt. Herefter fastsættes dit behandlingsbehov, samt hvornår næste anbefalede besøg hos os er. Som oftest er der ikke sat tid af til eventuel behandling i selve tandeftersynet, men hvis der er behov for behandling, bliver der lagt en plan for, hvad der fremover skal ske. Tandeftersynet sluttes ofte af med en tandrensning, som du kan læse mere om i menuen.

Med regelmæssige tandeftersyn opdages huller i tænderne og tandkødsproblemer i tide, og på den måde kan vi hjælpe dig til sunde tænder længst muligt. Hyppigheden for tandeftersyn aftales typisk fra gang til gang og er meget individuelt. Det afhænger af hvor god du er til at opretholde en god mundhygiejne, og hvor hurtigt du danner tandsten.

Gode priser og tilskud til et tandeftersyn

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.