Om os

Hos Give Tandklinik er vi et team på i alt 4 personer, der varetager driften af klinikken. Vi gør os umage, med det vi laver, vi er ærlige, og vi tager os tid til at lytte. Vi har alle vores ben solidt plantet i den jyske muld, og derfor oplever du tillid, tryghed, respekt, god service og stabilitet hos os. Kombineret med en høj faglighed har vi hjertet på det rette sted. Vores mål og største ønske er, at Give og omegn igen skal få en god stabil Tandklinik mange år ud i fremtiden – hos os er der plads til alle.

Mød vores dygtige Personale

Herunder kan du møde vores erfarne og omsorgsfulde team, som sørger for at du får en tryg, behagelig og smertefri oplevelse

Vi glæder os alle sammen til at byde jer velkommen hos Give Tandklinik.

Mikael Bonde Tandlæge

Mikael er tandlæge og ejer af Give Tandklinik, som han overtog 1. juni 2022. Før dét var Mikael ansat som tandlæge i Tinglev. Mikael har 12 års erfaring som tandlæge og tilbyder alle former for almen tandbehandling. Han har erfaring med kirurgi og større protetisk behandling med kroner og broer. Desuden har Mikael erfaring med Invisalign (kosmetisk tandretning) og andre kosmetiske tandbehandlinger som eks. tandblegning.

Eva Tandplejer

Eva er tandplejer med 29 års erfaring heraf 6 år i børnetandplejen. Eva har arbejdet hos Give Tandklinik i 9 år og har stor viden omkring parodontose og er derudover særligt god til at skabe trygge rammer for patienter med tandlægeskræk.

Camilla Klinikassistent

Camilla er klinikassistent med 7,5 års erfaring. D. 1. oktober 2022 bød vi Camilla velkommen tilbage til Give Tandklinik. Hun har tidligere arbejdet her i 6 år og er nu tilbage hos os igen, hvilket vi er meget glade for. Camilla har kursus i tandrensning og bedøvelse.