Plastfylding

Plastfyldninger er nødvendige, hvis du har revner eller huller i tænderne. Plastfyldninger er meget almindelige og er samtidig en behandling, der altid giver et pænt og holdbart resultat.

Hvis du har revner eller huller i tænderne, bliver de oftest lavet med en plastfyldning. Plast er det nyeste og bedste materiale at anvende ved revner og huller og erstatter derfor de sølvfyldninger, der førhen blev lavet.

Plastfyldninger har mange fordele, heriblandt:

  • Plasten binder sig til tanden, så det er kun nødvendigt at bore den syge del af tanden væk
  • Plasten har en limende effekt, så den er med til at reducere risikoen for revner i den behandlede tand
  • Det er den billigste og en af de bedste måde at holde dine tænder intakte hele livet
  • Plastfyldningen har næsten samme farve som dine tænder og er derfor mindre synlig end gammeldags fyldninger
  • Plast er den mest miljøvenlige fyldning og indeholder ingen kviksølv
High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Hvordan laver tandlægen en plastfyldning?

Når du skal have lavet en plastfyldning, rådgiver tandlægen dig omkring bedøvelse forud for behandlingen. Når du har taget beslutning omkring bedøvelse, begynder tandlægen at rense tanden fri for caries og eventuelt gammelt fyldningsmateriale. Når overfladen er klar, påføres der plastlim, således at plastfyldningen har de optimale betingelser for at binde sig til tanden. Herefter påfører tandlægen det første lag plast, der hærdes med UV-Lys. Efterfølgende kan der være behov for flere lag plast alt efter hullets størrelse. UV-Lyset der igangsætter den kemiske hærdningsproces gentages for hvert lag plast. Afslutningsvis kontrollerer tandlægen, at fyldningen passer til din tand. Hvis den er for høj, tilpasses den med polering.

En plastfyldning er et forholdsvis enkelt indgreb og kan oftest færdiggøres på et enkelt besøg hos os. Næsten alle mennesker oplever i løbet af deres liv at få lavet en plastfyldning. Hos Give Tandklinik er vi dygtige til at lave plastfyldninger, og gør det altid til en god oplevelse for dig som patient.

Hvor lang tid holder en plastfyldning?

Holdbarheden afhænger primært af, hvor godt du passer på din plastfyldning. Du kan forlænge din plastfyldnings holdbarhed ved god mundhygiejne, herunder daglige tandbørstninger og tandtråd. Du skal være opmærksom, hvis du skærer tænder, da tandfyldningen dermed slides hurtigere end ellers.

Gode priser og tilskud til plastfyldinger

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.