Tandrensning

Med regelmæssige tandrensninger kan du forebygge mange gener og undgå mange behandlingskrævende tilstande.

Som regel sluttes dit tandeftersyn af med en tandrensning. Med regelmæssige tandrensninger gør det din hverdag lettere, når du skal børste dine tænder. Når tænderne er glatte, er de nemlig nemmere at børste rene. Jo renere tænder, jo mindre er risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse og eventuel senere parodontose.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Sådan foregår en tandrensning

Når vi renser dine tænder, fjerner vi først tandsten (hårde belægninger) og plak (bløde belægninger) fra tænderne. Dernæst pudser vi tænderne med en særlig pasta for at fjerne misfarvninger. Ved en tandbørstning er det svært at fjerne alt plak selv, og hvis det ikke fjernes, bliver det til tandsten. Det er bl.a. også plak på tænderne, der gør, at man kan få huller i tænderne. Tandsten giver yderligere grobund for bakteriebelægninger. 

Tandsten sætter sig ofte langs tandkødet og kan virke irriterende og medføre tandkødsbetændelse. Tandkødsbetændelse kan i værste fald udvikle sig til parodontose. Ved regelmæssige tandrensninger hos os sørger vi for, at tandsten og plak bliver holdt nede, således at du kan opretholde et sundt tandsæt.

Gode priser og tilskud til tandrensning

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.