Tandproteser

Tandproteser er ofte nødvendige, når vi bliver ældre – det er helt naturligt, og derfor har vi også erfaring med proteser og har gennem årene fået 100-vis af patienter til at smile igen.

I takt med at vi bliver ældre, begynder tænderne at blive dårligere, og det kan derfor være nødvendigt med tandproteser. Med en tandprotese fra Give Tandklinik får du en naturlig erstatning for en eller flere af dine tænder, så du kan nyde godt af tænderne og smile igen.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en naturtro rekonstruktion, der erstatter en eller flere af dine egne tænder. Det er de færreste af os, der kan bevare alle vores naturlige tænder igennem hele livet, og de fleste mennesker oplever således at skulle have en tandprotese. Overordnet findes der 3 typer af tandproteser, nemlig helproteser, delproteser og tryklåsproteser. Hvilken type der passer til dig, afhænger af din specifikke situation. Vi er erfarne i at fremstille alle typer proteser og vejleder dig altid til den rigtige type protese under hensyntagen til både dit behov og din økonomi

Hvordan laves tandprotesen?

Vi fremstiller alle protesetyper specifikt ud fra din mund, så protesen passer perfekt til dig. Vi har mange forskellige farvenuancer, så vi lige netop finder den farve, der passer til dine andre tænder, eller ligner de tænder du havde før protesen. Tandprotesen sidder fast ved hjælp af et naturligt vakuum, der dannes mellem dine gummer og tandprotesen. Du skal således ikke være bange for at tabe tandprotesen.

Gode priser og tilskud til tandproteser

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.