Tandimplantater

Hos Give Tandklinik har vi stor erfaring med tandimplantater og står klar til at guide og hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Hvis du mister en eller flere af dine tænder, opstår der naturligt et behov for at få disse tænder erstattet, så du hurtigt kan komme til at få din tyggefunktion og dit bid tilbage. Mange oplever en forringet tyggefunktion, hvis de mister en tand, og de fleste har også et kosmetisk behov for at få hullet fyldt ud. Hos Give Tandklinik får du en professionel behandling, så du kan føle dig tryg igennem hele processen.

Tandimplantater eller tanderstatninger kan grundlæggende deles op i to kategorier:

  • Aftagelig løsning: her laves en implantatunderstættet protese, hvor tænder erstattes af en aftagelig protese.
  • Fastløsninger: her fastgøres en krone og/eller en eller flere broer permanent til implantaterne i munden.

Vi har stor erfaring med tandimplantater og finder altid de bedste individuelle løsninger sammen med vores patienter. Vi går aldrig på kompromis og vægter kvalitet og individuelle løsninger højt.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er i princippet en kunstig tandrod af titanium. Den indopereres fuldstændig smertefrit i kæben, hvorefter der monteres en tandkrone i tandroden. Implantatet bliver herefter en naturlig del af dine tænder, som du ikke tænker over i hverdagen. Behandlingen er gennemtestet og sikker. Det er vigtigt, at kæbeknoglen er fuldt udvokset, når du får lavet et tandimplantat. Du skal derfor være fyldt 20 år, før du kan få et tandimplantat. Der er derimod ingen øvre grænse for, hvornår du kan få et tandimplantat. Inden vi laver et tandimplantat, vurderer vi styrken og kvaliteten af din kæbeknogle, da det er denne, som tandimplantat sættes fast i. Implantatet ligner helt naturlige tænder, og du vil ikke kunne se forskel på dine egne tænder og dit nye tandimplantat.

Vedligeholdelse af tandimplantatet

Som altid er det vigtigt med en god mundhygiejne. Derudover er det også en fordel at være fri for parodontose (eller at din parodontose er under kontrol), samt at du ikke ryger. Knogleskørhed er ikke en forhindring for at få et tandimplantat. Derudover er det vigtigt, at du overholder dine regelmæssige kontrolbesøg, så eventuelle problemer kan opdages tidligt, og behandles før de udvikler sig.

Kan jeg få en tid hurtigt til at få lavet et tandimplantat?

Ofte er tandimplantater noget, du gerne vil have lavet hurtigt, så du kan få dit smil tilbage igen. Det forstår vi godt – vi elsker nemlig også, når vores kunder smiler. Derfor står vi altid til rådighed og bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt, efter at du kontakter os.

Gode priser og tilskud til tandimplantater

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.